

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Появата на бебето на бял свят се очаква всеки момент
Това е третото му дете
Празничен кулинарен воаяж е със супер цена на куверт
Шефът на булката – Веселин Марешки, изгледа целия ритуал, а в разгара на купона не пропусна да публикува и няколко снимки от мястото на събитието
Ако можем да реализираме "Визия за Бургас", общината ще тръгне в друга посока, категоричен бе Николай Тишев
Българи платиха за ултра ол инклузив в Турция, а мръсотията, която завариха, бе ужасяваща
Нулева хигиена, храни с изтекъл срок на годност, скъсани кърпи и чаршафи - на всичко това се натъкват десетки български туристи в 5-звезден хотел
Заразяването с микроба става, когато се консумират храни, които не са минали през термична обработка, каза д-р Мангъров
Бийч ресторант, пръкнал се на плажа това лято, „изби рибата” за 15.80 лв. сафрида и 11.40 лв. мидите
Цените са изключително атрактивни, а локацията е невероятна